VACATURE POH-GGZ voor huisartsenpraktijk in Leiden

Gezondheidscentrum Robijnstraat is een gezellige praktijk in De Hoge Mors, een multiculturele wijk in Leiden. Wij zijn op zoek naar een ervaren POH-GGZ.

Over ons

Het team van Gezondheidscentrum Robijnstraat bestaat uit 4 huisartsen, een huisarts in opleiding, 5 doktersassistentes, een POH-GGZ, 2 POH-s, een POH-Ouderenzorg, 2 interieurverzorgsters en een praktijkmanager. Ook is er regelmatig een stagiaire doktersassistente. Er is een open en collegiale werksfeer. In ons centrum vind je ook een diëtiste, een mensendiecktherapeut en een prikpost van het laboratorium.

Jouw functie

Als POH-GGZ in onze praktijk heb je een zelfstandige en afwisselende functie. Je werkt met een multiculturele patiëntengroep. Je kunt zelfstandig het probleem verhelderen en een vervolgstappenplan maken dat gericht is op verbetering in het functioneren van de patiënt met psychische klachten.

Wat we verder van jou verwachten:

Je bent in het bezit van een diploma POH-GGZ van een landelijk erkende opleiding en een afgeronde opleiding tot basispsycholoog of Sociaal         Psychiatrisch Verpleegkundige.

Je hebt ervaring als POH-GGZ in de eerstelijnszorg.

Je kunt je werk en tijd goed plannen en organiseren.

Je hebt bij voorkeur ervaring met Medicom.

 Ons aanbod

In eerste instantie bieden we je een jaarcontract voor 8 uur per week aan. De intentie is om een langdurige werkrelatie aan te gaan als het voor beide kanten naar tevredenheid loopt.

Je werktijden zijn bespreekbaar. We bieden ook de mogelijkheid om tijdens schooluren te werken.

Je salaris is conform de cao Huisartsenzorg.

Ben jij de ervaren POH-GGZ die we zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief. Ook bij vragen kun je contact opnemen met Astrid van Elsäcker, praktijkmanager, email: praktijkmanager@gcrobijnstraat.nl