BEN JE OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING?

Wij zijn op zoek naar een doktersassistente voor 21-36 uur in de week. De dagen kunnen we in overleg invullen, we hebben ook ochtenden tot de beschikking. Ook als je in de laatste fase van je opleiding zit, nodigen we je uit om te solliciteren.

Wie zijn wij?

We zijn een hecht team dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Het team bestaat uit 2 praktijkhouders, twee vaste huisartsen/waarnemers, 4 praktijkassistenten, 1 praktijkmanager, 2 POH’s Somatiek/ouderenzorg en 2 POH’s GGZ.

Waar?

De praktijk is gevestigd in de wijk de Stevenshof in Leiden. Ons pand is in 2021 volledig verbouwd en een fijne plek om te werken. Onze praktijk is een echte stadspraktijk met een beetje een dorps karakter (in betrokkenheid en vertrouwensband).

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een betrokken, enthousiaste assistente die zich graag verbindt met een leuk team en met de patiënten voor wie hij/zij zorg draagt.

Wat bieden wij?

– In eerste instantie een tijdelijk contract voor 21-36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.

– Een uitdagende en fijne werkplek met mogelijkheden tot ontwikkeling! Je takenpakket is gevarieerd, een assistenten-spreekuur maakt onderdeel uit van je dag.

– Arbeidsvoorwaarden conform cao huisartsenzorg. Plus één week extra vakantiedagen, met doorbetaling van je salaris!

Heb je interesse, of wil je meer informatie, neem dan contact op met Kim Groothuis (kim@praktijkop11.nl).

We zien je motivatie en CV graag tegemoet!