We zijn met z’n allen al drie jaar bezig met Stevenshof Vitaal en we kunnen trots zijn dat we samen er zo’n succes van hebben gemaakt!! We hopen dat we dit vast kunnen houden en het succes verder kunnen uitbreiden.

Voorstel:  Kom met ons allen in beweging in het belang van gezond bewegen in de Stevenshof.

Bijna alle medewerkers in het Gezondheidscentrum doen mee aan wandelen en hardlopen bij de Leiden Marathon op 14 en 15 mei:

  • 10km hardlopen op zondag 15 mei om 14.30, kosten 20€ (mensen verzekerd bij Z&Z krijgen 10% korting) of
  • 10km wandelen op zaterdag 14 mei start om 12.00, kosten 15€ (mensen verzekerd bij Z&Z krijgen 10% korting)

Hierbij de oproep aan de bij Rijncoepel aangesloten zorgverleners en medewerkers om bij ons aan te sluiten en ook mee te doen!

Zorg en Zekerheid vindt het een goed idee en heeft hiervoor een bedrag beschikbaar gesteld en is bereid voor iedereen die meedoet een speciaal Stevenshof Vitaal T-shirt te betalen. Iedereen die zich voor een afstand bij https://marathon.nl/  heeft ingeschreven kan zich opgeven bij huisartsen@gcstevenshof.nl voor een T-shirt. Graag in de mail je maat opgeven (S-M-L-XL-XXL). En reageer voor 20 april, want de T-shirtjes moeten nog besteld worden, dus reageer snel want op=op!!

Het zou toch fantastisch zijn als we met tientallen mensen meelopen met een T-shirt van Stevenshof Vitaal?!! Het zou een geweldige reclame zijn voor het succesvolle Stevenshof Vitaal project waar wij zelf zo trots op zijn.

Bij vragen kan je een email sturen naar huisartsen@gcstevenshof.nl

Namens de medewerkers van de huisartsenpraktijk, apotheek en fysiotherapie in Gezondheidscentrum Stevenshof,

Just Eekhof, huisarts (huisartsenpraktijk Stevenshof)