Christiaan Smeenk, huisarts bij Praktijk De Lindehoeve te Voorschoten rijdt eind augustus mee met de Tour for Life.

Een sponsor fietstocht van 8 dagen vanuit Italië naar Nederland waarmee geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek.
‘Als huisarts zie ik dagelijks de complexe problemen van kanker. De impact die het heeft op de patiënt en zijn naasten is gigantisch. Regelmatig begeleid ik mensen die getroffen worden door de ziekte. Vaak een zeer intensieve periode die veel indruk op me maakt.
Wat zou het mooi zijn als we met zijn allen kunnen zorgen dat de ziekte beter te behandelen is en we qua behandeling beter kunnen kijken naar wat het best bij iedere patiënt past. Daar is onderzoek voor nodig en dat is de reden dat ik mee doe aan ‘Tour for Life’. Een fantastische uitdaging als wielrenner en huisarts.
Help mij mee om mijn ‘Tour for Life’ tot een succes te maken!’
Alle informatie en mogelijkheid om Christiaan te sponsoren: tour for life