Op dinsdag 1 november kwam er weer een multidisciplinair gezelschap van Rijncoepel bijeen om nieuwe inzichten op te doen en leerpunten met elkaar te delen.

Huisarts Christiaan Smeenk vertelde over het project in Voorschoten, gericht op het afbouwen van antidepressiva. GGZ-adviseur Ron Weber lichtte de cijfers toe (hoe staan we ervoor) en plaatste dit in regionaal en landelijk perspectief. Marianne de Haas (GZ-psycholoog) vertelde over de belangrijkste risico’s die in beeld zijn gebracht rondom uitvoering van het zorgprogramma GGZ en de bijbehorende maatregelen. VIPLive en Positieve Gezondheid kwamen langs in de vorm van hulpmiddel en oplossings(denk)richting. Het was een leuke interactieve bijeenkomst waar kennis en ervaring vrijuit werden gedeeld. Marijn Prins heeft als kwartiermaker Kwaliteit en beleid/ zorginhoud volop input verkregen waar de nieuwe regio organisatie (Rijn en Duin) mee verder kan.

Met dank aan Juliƫtte Grimbergen, Marianne de Haas, Ron Weber, Christiaan Smeenk, Kees Scheffers, Anne-Marie van der Zalm, Richard Weiler, Katja van der Klaauw, Annemarie Bol, Wouter Dessing en Marijn Prins.